Ανακαλύψτε της ομορφιεσ του maison michelangelo

Εκλεπτυσμένη Διακόσμηση

Στο Maison Michelangelo όλα έγιναν με αγάπη και επαγγελματισμό ώστε να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα ζεστασιάς, ηρεμίας και ξεκούρασης στους επισκέπτες

Εξαιρετική Διακόσμηση

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρμονίας και ζεστασιάς στο Maison Michalengelo

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με ζεστές ξύλινες πινελιές, τζάκια και μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο ορεινό τοπιο. Προσεγμένα τοπικά έργα τέχνης διακοσμούν τους τοίχους, ενισχύοντας την αίσθηση του τόπου. Οι απαλοί, ουδέτεροι τόνοι δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ τα βελούδινα υφάσματα προσθέτουν άνεση. Οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν φιλόξενα σαλόνια με γεμάτες πολυθρόνες, ράφια με επιμελημένα αναγνώσματα και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

ΞΥΛΟΚΑΤ

Η εγγενής πολυτέλεια του Maison Michelangelo αναδεικνύεται με εξαιρετικό τρόπο από την παλαιωμένη δρυ και τις Επιφάνειες HPL της XYLOKAT, ενισχύοντας τη συνολική ρουστίκ-μοντέρνα ατμόσφαιρα.

HELLAS STONES

Τα πετρώματα της Hellas Stones είναι ιδανικά για διακόσμηση εσωτερικών και για εξωτερικών χώρων. Σχεδιαστική βάση της αποτελεί ο βράχος.

Ο συνδυασμός της με το ξύλο θα σας εντυπωσιάσει. 

ELADRO

Μοναδικά χειροποίητα έπιπλα (τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, σκαμπό), διακοσμητικά (βάζα, καθρέφτες, χαλιά, φωτιστικά)  όλα από φυσικά υλικά, αλλά και ξυλεία για ειδικές κατασκευές (πάγκους, ράφια, διαχωριστικά). Τα προϊόντα είναι ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας κατασκευής και αισθητικής, που αναδεικνύουν την ομορφιά της φυσικών υλικών και ταυτόχρονα προσφέρουν ταυτότητα στον χώρο που θα χρησιμοποιηθούν.

KOURASANIT

Το κονίαμα επάλειψης είναι διακοσμητικό υλικό επικάλυψης. Αποτελείται από φυσικά υλικά και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Προσφέρει μοναδικό και υψηλής αντοχής αποτέλεσμα σε τοιχοποιίες.

COCO-MAT

Πολλαπλά στρώματα για μεγαλύτερη στήριξη σε κάθε σημείο του σώματος, περισσότερη άνεση και επομένως μια μοναδική εμπειρία ύπνου.
Ένας προσαρμόσιμος συνδυασμός που αποτελείται από τέσσερα βασικά συστατικά, τη βάση του κρεβατιού, το στρώμα, το ανώστρωμα και το άνω ανώστρωμα, όπου το καθένα υποστηρίζει ένα διαφορετικό μέρος του ανθρώπινου σώματος.

Close
Close